Aluminium draaisel

Aluminium draaisel

Goed voor de portemonnee én het milieu

Wanneer aluminium gefreesd of geboord wordt, komen er kleine stukjes van het metaal vrij. Vaak hebben deze stukjes een krulachtige vorm. Dit afvalproduct wordt dan ook aluminium draaisel genoemd. Gaat u in uw werkplaats regelmatig aan de slag met het boren of frezen van aluminium en weet u niet wat u met het aluminium afval aan moet? Lever het in bij een metaalrecycling! Hierdoor draagt u bij aan de oplossing voor het grondstoffenprobleem én bent u duurzaam en milieuvriendelijk bezig. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling kunt u met uw aluminium terecht. Wij bieden u een eerlijke, actuele prijs en daarbovenop ook nog eens topservice.

Hoe lever ik aluminium in?

Heeft u aluminium draaisel om in te leveren? Dan ontvangen we uw partij graag zo schoon mogelijk, dus zonder andere vloeistoffen of materialen. Zo kan het metaal beter en efficiënter gerecycled worden. De prijs die ontvang voor uw aluminium kan per dag verschillen, omdat wij de prijzen van de LME aanhouden. Dit staat voor London Metal Exchange, dit is de grootste metaalbeurs ter wereld. Wij houden ons dus aan die marktconforme prijzen. De prijzen kunt u zien op onze website, deze proberen we zo actueel mogelijk te houden.

Kom voor de beste aluminium draaisel prijs naar WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van aluminium draaisel voor en actuele en eerlijke prijs bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw aluminium bij ons komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Knip ijzer inleveren Rotterdam

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen