Oude aluminium velgen inleveren Rotterdam

Oude aluminium velgen inleveren Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Heb jij recentelijk de oude velgen van uw auto vervangen of wilt u dit binnenkort doen? Gooi deze dan niet zomaar weg, deze zijn namelijk geld waard. Zeker oude aluminium velgen inleveren in Rotterdam kan best wat geld opleveren. Deze zijn meer waard dan metalen velgen. Wij zorgen ervoor dat de aangeleverde metalen snel worden gewogen en dat wij u direct kunnen uitbetalen, zodat het hele proces snel verloopt en u er niet veel tijd aan kwijt bent. Zo krijgt u snel een eerlijke en correcte prijs voor uw aluminium velgen.

Het inleveren van aluminium tegen een goede prijs

De staat van uw aluminium velgen kan veel invloed hebben op de prijs die u ontvangt. Probeer er dus voor te zorgen dat uw aluminium zo schoon mogelijk is. Denk hierbij aan het verwijderen van rubbers of ijzeren aanhechtingen. Door iets meer moeite te doen kunt u dus een hogere prijs krijgen voor uw aluminium. Op de metaalprijzen pagina is te zien wat de staat van uw aluminium voor invloed heeft op de prijs die u ontvangt. U helpt het milieu dus ook een handje door het schoonmaken van uw aluminium velgen. Dus graag zien we dus dat bij uw oude aluminium velgen inleveren in Rotterdam, deze zo schoon mogelijk geleverd worden.

 

De beste prijs voor oude aluminium velgen inleveren in Rotterdam vindt u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw oude aluminium velgen inleveren in Rotterdam bij ons komen en de prijs voor aluminium weten? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Aluminium inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen