Zink inleveren Papendrecht

Zink inleveren Papendrecht

Goed voor de portemonnee én het milieu

Zink is een metaal dat al eeuwenlang voor diverse toepassingen wordt gebruikt. Tegenwoordig wordt het bijvoorbeeld gebruikt om legeringen mee te maken, voor dakgoten  en -bedekkingen, regenpijpen en batterijen. Ook wordt zink gebruikt voor elektrolytisch en thermisch verzinken, waardoor een object tegen corrosie beschermd wordt. Mede doordat zink wordt gebruikt voor regenpijpen en dakgoten, is het een materiaal dat vaak in een schuur of werkplaats ligt maar nooit gebruikt wordt. Kies daarom voor het inleveren van uw zink in Papendrecht zodat het hergebruikt kan worden. Hiervoor bent u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling aan het juiste adres!

Inleveren van metalen bij de metaalhandel

Voordat u naar onze werf komt voor het inleveren van uw zink in Papendrecht kunt u al wat voorbereidingen treffen. U kunt het zink zo schoon mogelijk maken en indien nodig wat sloopwerkzaamheden uitvoeren. Ook kunt u de meest actuele prijs per kg checken op onze website, waar wij de metaalprijzen volgens de London Metal Exchange-index (LME) bijhouden. Eenmaal op onze werf wegen wij uw partij op een geijkte weegschaal, berekenen we de vergoeding en geven wij deze direct aan u mee in contanten. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het zink een tweede leven krijgt.

Kom uw zink inleveren in Papendrecht bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw zink bij ons in Papendrecht komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Zink inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen