Actuele koperprijs Rotterdam

Actuele koperpijs Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Bent u in bezit van koper en wilt u dit verkopen voor een eerlijke prijs in Rotterdam? Voor de allerbeste en meest actuele koperprijs bent u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling aan het juiste adres! WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt.

Wat is de koperprijs in Rotterdam?

Dagelijks kan de actuele koperprijs veranderen. Dit is het geval omdat wij in Rotterdam de prijzen van de London Metal Exchange (LME) koersen aanhouden. De prijs die u kunt ontvangen voor uw metaalafval en koper, hangt namelijk samen met de LME beursprijzen van de metalen die u wilt inleveren. Dus as de koers stijgt in Londen, zal dit gelijk effect hebben op de actuele koperprijs. Op basis van deze prijs en het gewicht van uw koper komen we met een vergoeding voor het inleveren van het koper. Bij grotere partijen gelden er andere prijzen. Deze kunt u opvragen via mail, telefoon of Whatsapp.

De meest actuele koperprijs in Rotterdam vindt u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw koper bij ons komen inleveren en de meest actuele koperprijs in Rotterdam ontvangen? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Koperprijs

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen