Aluminium inleveren Zwijndrecht

Aluminium inleveren Zwijndrecht

Goed voor de portemonnee én het milieu

Hoewel aluminium veel goede eigenschappen heeft, zoals het lichte gewicht, de corrosiebestendigheid en de goede geleiding die het biedt, heeft het materiaal ook een keerzijde. Het produceren van aluminium gaat namelijk gepaard met een negatieve impact op de mens en het milieu. De giftige chemicaliën die vrijkomen en het grootschalig afgraven van de bodem hebben immers geen goede invloed op het ecosysteem. Dit onderstreept des te meer hoe belangrijk het is om aluminium waar mogelijk te recyclen. Kom uw aluminium in Zwijndrecht daarom inleveren bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

Hoe levert u het aluminium in?

Als u uw aluminium in Zwijndrecht wil inleveren, zoals aluminium profielen, aluminium velgen en andere producten van aluminium, dan vragen we u om ervoor te zorgen dat het materiaal zo schoon mogelijk is. Vuile aluminium profielen, bijvoorbeeld met rubbers en ijzeren hechtingen, nemen we wel aan, maar tegen een lagere vergoeding. Ook vragen we u om eventuele demontage en sloopwerkzaamheden alvast uit te voeren, omdat dit bij ons voor de deur niet mogelijk is. Check ook de up-to-date metaalprijzen op onze website, zodat u alvast weet wat u kunt verwachten. Deze prijzen zijn gebaseerd op de London Metal Exchange-index (LME). Op basis van deze prijs en het gewicht van uw partij komen we met een vergoeding voor het inleveren van het aluminium. Daarna gaan we aan de slag met het sorteren, zodat het aluminium zo snel mogelijk een tweede leven kan krijgen.

Kom uw aluminium inleveren in Zwijndrecht bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw aluminium bij ons in Zwijndrecht komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Aluminium inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen