Brons inleveren De Lier

Brons inleveren De Lier

Goed voor de portemonnee én het milieu

Brons is de eerste metaalsoort dat door de mens werd gebruikt in ons deel van de wereld. Ze ontdekten namelijk dat brons, een legering van koper en tin, veel voordelen had ten opzichte van puur koper. Zo is het sterker en meer corrosiebestendig. Hierdoor wordt het veel gebruikt bij toepassingen die in contact kunnen komen met (zee)water. Ook wordt het gebruikt voor gebruiksvoorwerpen, zoals gereedschappen, en decoratieve toepassingen, zoals kunstwerken. Door de schaarste aan grondstoffen is het belangrijk om zo veel mogelijk te recyclen. Heeft u dan ook brons liggen waar u toch niets meer mee doet? Kom uw brons dan inleveren in De Lier bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

Hoe gaat het inleveren in zijn werk?

Het proces van brons inleveren in De Lier is simpel. U brengt uw schone brons mee, indien nodig gedemonteerd en gesloopt, naar onze werf in ‘s -Gravenzande. De openingstijden vindt u onder aan deze pagina. U kunt van tevoren de up-to-date metaalprijzen bekijken op onze website. Deze prijzen worden vastgesteld middels de London Metal Exchange-index (LME), waardoor ze van tijd tot tijd kunnen wijzigen. Vervolgens wordt uw partij brons gewogen en wordt de totaalprijs berekend. Deze ontvangt u direct van ons in contanten. Daarna gaan we aan de slag met het sorteren, zodat het aluminium zo snel mogelijk een tweede leven kan krijgen.

Kom uw brons inleveren in De Lier bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw brons bij ons in De Lier komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Brons inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen