Brons prijs

Brons prijs

Goed voor de portemonnee én het milieu

Wilt u uw brons inleveren tegen een eerlijke prijs? Dan kan WHD Kabel- en Metaalrecycling u hierbij helpen. De brons prijs kan per dag verschillen. Dit komt omdat deze prijzen berekent worden op basis van de London Metal Exchange (LME) koersen. Hierdoor bent u verzekert van een eerlijke prijs van uw brons. Op de metaalprijzen pagina is te zien wat de huidige prijs is voor een kilo. Deze pagina staat live in verbinding met de LME koersen waardoor altijd de juiste prijs getoond wordt.

Brons prepareren voor het krijgen van de juiste brons prijs

Zorg ervoor dat uw brons zoveel mogelijk ‘schoon’ is. Dit houdt in dat er geen resten van andere materialen op het brons horen te zitten.  Dit moet namelijk alsnog uit elkaar gehaald worden voordat het gerecycled kan worden. Daarnaast zorgen de andere materialen voor meer gewicht waardoor u niet de eerlijke brons prijs ontvangt.

De meest actuele prijs vindt u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw brons bij ons komen inleveren en de meest actuele brons prijs ontvangen? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

brons prijs

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen