Elektriciteitskabel inleveren Dordrecht

Elektriciteitskabel inleveren Dordrecht

Goed voor de portemonnee én het milieu

U heeft het vast ook wel staan: een bakje of mand vol met kabels die u niet meer gebruikt en waarvan u de toepassing ook niet meer weet. In deze elektriciteitskabels zit vaak koperdraad. En laat dát nu net een kostbaar materiaal zijn. Daarom nemen wij uw elektriciteitskabels graag van u over! U kunt uw elektriciteitskabel in Dordrecht inleveren bij WHD Kabel- en Metaalrecycling. Al sinds onze oprichting is het scheiden van koper en kunststof uit elektriciteitskabels onze kracht. Hiervoor gebruiken wij onze MG-shredder, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat het koper zo schoon en goed mogelijk gerecycled kan worden.

Het inleverproces van elektriciteitskabels

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen hun elektriciteitskabel in Dordrecht bij ons inleveren. Wat wij voor uw partij kunnen bieden qua vergoeding, vindt u op onze website. Deze metaalprijzen worden door de London Metal Exchange-index (LME) vastgesteld en kunnen, met het oog op vraag en aanbod, fluctueren. Uw partij elektriciteitskabels wordt op een geijkte weegschaal gewogen en de hoogte van de vergoeding wordt vastgesteld. Deze krijgt u direct van ons in contanten mee. Vervolgens gaan wij aan de slag om het kunststof te scheiden van het koperdraad, waarna het waar mogelijk wordt hergebruikt.

Kom uw elektriciteitskabel inleveren in Dordrecht bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw elektriciteitskabel bij ons in Dordrecht komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Elektriciteitskabel inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen