Elektronica recycling Rotterdam

Elektronica recycling Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

De elektronische apparaten zijn tegenwoordig niet meer aan te slepen. Iedere Nederlander heeft wel meerdere van deze apparaten in huis staan. Een grote vraag naar nieuwe producten gaat gepaard met veel oude producten die niet meer gebruikt worden. Deze gooit men na verloop van tijd weer weg. Echter worden te weinig van deze apparaten gescheiden om te recyclen. In Nederland wordt ongeveer 46% van het elektrisch afval gescheiden. Dit betekent dat er jaarlijks zo’n 40 miljoen kilo van deze apparaten bij het restafval terecht komt. Deze 40 miljoen kilo die niet gerecycled kan worden is niet alleen slecht voor het milieu, het heeft bij elkaar ook nog eens een waarde van ongeveer 73 miljoen euro! Geen cent hiervan kan nog gebruikt worden voor elektronica recycling in Rotterdam en omstreken.

Hoe werkt elektronica recycling?

Alle elektronische apparaten bevatten wel materialen die gerecycled kunnen worden. Smartphones, computers, wasmachines en zelfs opladers zijn geschikt voor recycling vanwege de bruikbare materialen. Materialen, zoals koper, ijzer, zilveren en aluminium zijn vaak verwerkt in deze apparaten en kunnen geld opleveren bij inlevering. Voor elektronica recycling in Rotterdam is het wel zaak dat deze materialen zo zuiver mogelijk worden aangeleverd. Op de metaalprijzen pagina is bijvoorbeeld te zien wat de staat van het recyclemateriaal voor invloed heeft op de prijs die u ontvang per kilogram. Bekijk wat voor materialen we aannemen en kom naar onze vesting om uw geld direct te ontvangen na de weging. Zo houd u nog een zakcentje over en helpt u het milieu ook meteen een handje. Een win-winsituatie!

Ook uw metaal of elektronica in Rotterdam inleveren ter recycling?

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen en elektronica bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw metaal of elektronica bij onze metaalhandel in Rotterdam komen inleveren ter recycling? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Elektronica recycling

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen