Geelkoper prijs Wateringen

Geelkoper prijs Wateringen

Goed voor de portemonnee én het milieu

Heeft u nog wat geelkoper liggen in uw schuur of werkplaats? En doet u hier niets mee en bent u er ook niets mee van plan? Dan zijn zowel het geelkoper zelf als uw portemonnee beter af als het wordt ingeleverd bij de metaalhandel. De specialisten van WHD Kabel- en Metaalrecycling zorgen ervoor dat uw geelkoper wordt gerecycled en een tweede leven kan krijgen. En u? U krijgt natuurlijk een vergoeding voor het bijdragen aan een beter milieu en het inleveren van het metaal. Wilt u weten wat u precies kunt krijgen voor uw partij? Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling krijgt u altijd de meest actuele en eerlijkste prijs voor uw geelkoper in Wateringen en omstreken.

Wat kunt u krijgen voor uw geelkoper?

Geelkoper heeft diverse toepassingen en is daardoor een gewild metaal. In verband met de duurzaamheid en het milieu, is het goed om messing te recyclen. Gelukkig is messing ook heel goed te recyclen en is veel messing dat we vandaag gebruiken al een gerecycled. We kunnen messing niet recyclen als het niet opnieuw wordt ingeleverd. Daarom bieden we u een goede geelkoper prijs in Wateringen om zo het inleveren van metalen te stimuleren. De hoogte van deze vergoeding is gebaseerd op de markt van vraag en aanbod zoals genoteerd in de London Metal Exchange-indexen (LME). De prijs per kg in de LME en het gewicht van uw partij bepalen de hoogte van uw vergoeding. Dit geld krijgt u direct van ons mee.

Check de prijs die u kunt krijgen voor uw geelkoper in Wateringen bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. De prijs die u kunt krijgen voor uw geelkoper in Wateringen kunt u checken op onze website. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Geelkoper prijs

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen