Gruis ijzer inleveren

Gruis ijzer inleveren

Goed voor de portemonnee én het milieu

Gruis ijzer is licht en dun ijzer en is vaak afkomstig van huishoudelijke materialen zoals fietsen of kookapparatuur maar ook van bijvoorbeeld afvalverwerkers of milieustraten. De dikte van dit ijzer varieert meestal van 1 tot 6 millimeter. Zoekt u een locatie waar u uw grijs ijzer kunt inleveren? Dan bent u bij WHD Kabel- en Materiaalrecycling bij het juiste adres.

Gruis ijzer prepareren voor het inleveren

Het is gebruikelijk dat er wat lichte verontreinigingen aan het materiaal zitten bij inlevering. Door de samenstelling en de vervuiling die op het ijzer aanwezig is, valt de prijs van dit ijzer vaak wat lager uit dan zwaar ijzer. Probeer er toch voor te zorgen dat het ijzer zo schoon mogelijk is. Door het schoon inleveren van gruis ijzer, kan het beter gerecycled en verwerkt worden. Hierdoor helpt u ons en het milieu een handje. Daarnaast zorgt het schoon aanleveren van gruis ijzer ervoor dat u een eerlijkere prijs ontvangt voor uw gruis ijzer.

Gruis ijzer inleveren kan bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Voor het inleveren van gruis ijzer bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw ijzer bij ons komen inleveren en de meest actuele ijzer prijs ontvangen? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Gruis ijzer

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen