Gruis ijzer prijs Rotterdam

Gruis ijzer prijs Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Met gruis ijzer wordt vaak licht en dun ijzer bedoeld wat vaak afkomstig is van huishoudelijke materialen zoals fietsen of kookapparatuur. Wilt u een eerlijke prijs voor uw gruis ijzer uit Rotterdam? Daar kan WHD Kabel- en Metaalrecycling voor zorgen! Onze prijzen worden dagelijks bijgewerkt op basis van de London Metal Exchange (LME) koersen. Dit heeft tot gevolg dat u altijd een eerlijke prijs ontvangt voor uw gruis ijzer. Op de metaalprijzen pagina is altijd de huidige prijs per kilogram te vinden.

Gruis ijzer prepareren voor een eerlijke prijs

Doordat gruis ijzer vaak gepaard gaat met lichte verontreinigingen en een andere samenstelling heeft, valt de prijs wat lager uit dan zwaar ijzer. Toch is het aan te raden om het ijzer zo schoon mogelijk in te leveren. Hierdoor zorgt u ervoor dat u een eerlijke prijs voor uw gruis ijzer uit Rotterdam ontvangt. Daarnaast wordt het recyclen van het materiaal eenvoudiger wanneer er minder andere materialen aan het ijzer zitten.

Een eerlijke gruis ijzer prijs uit Rotterdam krijgen kan bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Voor het ontvangen voor een eerlijke prijs van gruis ijzer uit Rotterdam bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw ijzer bij ons komen inleveren en de meest actuele ijzer prijs ontvangen? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Zink inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen