Hoogste koperprijs Rotterdam

Hoogste koperprijs Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Wilt u de hoogste koperprijs ontvangen voor uw koper uit Rotterdam? Dan bent u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling aan het juiste adres! We berekenen onze prijs op basis van de London Metal Exchange (LME) koersen. Deze prijzen worden dagelijks bijgewerkt op onze website. Hierdoor bent u gegarandeerd van de juiste en meest eerlijke prijs voor uw koper.

Het inleveren van koper uit Rotterdam voor de hoogste koperprijs

Om te zorgen dat u de hoogste koperprijs uit Rotterdam ontvangt, is het van belang dat het koper zo schoon mogelijk ingeleverd wordt. Probeer dus zo veel mogelijk van de andere materialen los te halen van het koper. Zo zorgt u ervoor dat u de meest eerlijke prijs voor uw koper ontvangt. Daarnaast is het makkelijker recyclen als koper puur ingeleverd wordt. Op de metaalprijzen pagina is ook te zien dat u meer ontvangt voor handgepeld koper dan voor gemend koper. Wilt u dus de hoogste prijs ontvangen voor koper? Maak het dan zo goed mogelijk schoon en lever het in bij WHD Kabel- en Metaalrecycling.

De hoogste koperprijs uit Rotterdam vindt u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw koper bij ons komen inleveren en de hoogste koperprijs uit Rotterdam ontvangen? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Koperprijs

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen