Hoogste prijs ijzerhandel

Hoogste prijs ijzerhandel

Goed voor de portemonnee én het milieu

Niemand kan zonder ijzer tegenwoordig. Als u nagaat hoeveel spullen in uw schuur uit ijzer bestaan, dan zult u beseffen dat dit ontzettend veel is. Zelfs als u een hut in het bos bezit, zult u naar alle waarschijnlijkheid gebruik hebben gemaakt van spijkers en schroeven. Doordat in bijna alle hedendaagse producten ijzer is verwerkt, is de vraag naar ijzer erg hoog. Het is soms lastig om genoeg aanbod te hebben om aan deze vraag te voldoen. En zoals u vroeger op school bij het vak economie heeft geleerd, betekent dit dat de prijs omhoog gaat. Van deze handel principes kunt u gebruik maken. Door het ijzer in te leveren wat u niet meer gebruikt, kunt u een mooie vergoeding ontvangen. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling ontvangt u de hoogste prijs voor deze ijzerhandel.

Het ontvangen van de hoogste prijs voor ijzerhandel

Wilt u de hoogste prijs ontvangen voor uw ijzerhandel? Kom dan vooral langs bij WHD Kabel- en Metaalrecycling. Op onze metaalprijzen pagina is te zien wat de huidige prijzen zijn voor de verschillende metalen die u bij ons in kunt leveren. Deze prijzen worden dagelijks bijgewerkt en worden bepaald op basis van de London Metal Exchange (LME) koersen. Hierdoor wordt u verzekerd van de meest recente en eerlijke prijzen voor uw ijzer. Naast dat u een zakcentje overhoudt, helpt u het milieu ook een handje door ijzer in te leveren dat gerecycled kan worden. U blij, natuur ook blij.

Kom uw ijzerhandel inleveren tegen de hoogste prijs bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw ijzerhandel tegen de hoogste prijs bij ons komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Hoogste prijs ijzerhandel

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen