Hoogste prijs metaal inleveren

Hoogste prijs metaal inleveren

Goed voor de portemonnee én het milieu

De samenleving is steeds afhankelijker van een goede infrastructuur, nieuwe technologieën en steeds meer spullen. Om dit te realiseren is er ontzettend veel metaal nodig. Metalen komen uit mijnen. De hoeveelheid metaal in de aarde is dus niet oneindig. Ook het winnen van metaal behoort tot de werkzaamheden die schade aan ons milieu kunnen veroorzaken. Daarom recyclen we metalen voorwerpen. Heeft u metaal in uw bezit dat u niet meer gebruikt? Lever het dan in bij ons. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling bent u gegarandeerd van de hoogste prijs bij metaal inleveren. Zo dragen we samen bij aan een beter milieu en is het ook nog eens een leuk voor uw portemonnee.

Wat is de prijs van metaal?

De prijzen van metaal worden bepaald door de huidige markt. Als er veel vraag is naar metaal, zullen de prijzen hoger zijn, wanner dat niet het geval is zullen de prijzen daarmee ook dalen. Deze prijzen komen van London Metal Exchange-index (LME).  De London Metal Exchange is een met ’s werelds grootste markt in basismetalen. Deze prijzen hanteren wij ook bij WHD Kabel- en Metaalrecycling. Op basis van de ze koersen en het gewicht van het metaal dat u bij ons levert kunnen wij u betalen voor uw metaal.  Zo bent u altijd gegarandeerd van de hoogste prijs bij het inleveren van metaal.

Hoogste prijs bij metaal inleveren vindt u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metaal voor de hoogste prijs bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. De metaalprijzen die u kunt ontvangen kunt u checken op onze website. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Metaalprijzen

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen