Hoogste prijs oud ijzer

Hoogste prijs oud ijzer

Goed voor de portemonnee én het milieu

IJzer is vandaag de dag in bijna ieder gebouw te vinden. Het is een noodzakelijk goed geworden voor onze samenleving. Zonder ijzer zouden huizen snel wegzakken en auto’s überhaupt niet meer bestaan, of in ieder geval niet in de vorm zoals we die nu kennen. Doordat ijzer overal in gebruikt wordt, zal er uiteindelijk ook veel ijzer overblijven wat niet meer gebruikt wordt. Het ligt misschien niet voor de hand, maar met dit oude ijzer valt geld te verdienen. Door het ijzer in te leveren kunt u ervoor zorgden dat u de hoogste prijs voor uw oud ijzer ontvangt. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling nemen we verschillende metalen aan voor recycling, uiteraard tegen een vergoeding.

Het recyclen voor de hoogste prijs van oud ijzer

Op de metaalprijzen pagina van WHD Kabel- en Metaalrecycling is te zien wat de verschillende soorten metalen u kunnen opleveren. De soort en de kwaliteit van het oud ijzer kunnen invloed hebben op de hoogste prijs die u kunt ontvangen. Om het recyclen voor ons makkelijker te maken, wordt u verzocht om het ijzer zo schoon mogelijk aan te leveren. Op deze manier ontvangt u een eerlijke prijs voor uw ijzer en maakt u het ons makkelijker om het ijzer te verwerken voor de recycling.

Kom uw oud ijzer inleveren tegen de hoogste prijs bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw oud ijzer tegen de hoogste prijs bij ons komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Hoogste prijs oud ijzer

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen