Hoogste prijzen metaalrecycling

Hoogste prijzen metaalrecycling

Goed voor de portemonnee én het milieu

Grondstoffen zijn beperkt, toch hebben wij als samenleving steeds meer behoefte aan materialen. Een van de manieren waarop de schaarste van deze grondstoffen kunnen tegengaan is door het recyclen van diverse materialen. Zo ook metaal, metaal is een van de meest gebruikte materialen in onze maatschappij. Metaal wordt gebruikt voor bijvoorbeeld machines, constructies en vervoersmiddelen. Als u wilt bijdragen aan duurzaamheid en een eerlijke, actuele prijs wilt ontvangen voor uw metaal bent u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling aan het juiste adres. Zoals onze naam doet duiden zijn wij gespecialiseerd in het recyclen van metaal nabetalen u de hoogste prijzen voor metaalrecycling.

Wat zijn de prijzen van metaal?

De prijzen van metaal staan nooit vast. De prijzen van metaal zijn namelijk een direct reflectie van de beurs in Londen. De prijzen op deze beurs kunnen soms wel per dag dalen of stijgen. De beurs die deze prijzen bepaalt heet de LME, afkorting van de London Metal Exchange. Dit is internationaal de grootste beurs voor basismetalen. Daar worden op basis van de vraag- en aanbod naar metaal de prijzen bepaald. Wij hier bij WHD Kabel- en Metaalrecycling houden ons ook aan de prijzen van de Londen Metal Exchange. Dus voor de hoogste een meest actuele prijzen van metaalrecyling bent u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling aan het allerbeste adres.

Metaalafval inleveren doet u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor de hoogste prijzen voor metaalrecycling bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. De metaalprijzen die u kunt ontvangen kunt u checken op onze website. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Metaal

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen