ICT recycling Rotterdam

ICT recycling Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

De wereld van ICT staat niet stil. Ieder jaar komende de nieuwste versies van smartphones, laptops of pc’s beschikbaar om te kopen. Echter, met deze constante vernieuwing van apparaten blijven een hoop apparaten over die niet meer gebruikt worden. Veel van deze apparaten belanden bij het restafval of worden ergens achter in de kast gezet waar nooit meer naar omgekeken wordt. Een betere optie voor je portemonnee en het milieu zou zijn om deze apparaten te recyclen. Voor ICT recycling in Rotterdam ben je bij WHD Kabel- en Metaalrecycling bij het juiste adres.

De verschillende stappen en mogelijkheden van ICT recycling in Rotterdam

Van een server kan 74% van de onderdelen gerecycled worden. Voor recycling is het wel zaak dat deze materialen zo zuiver mogelijk worden aangeleverd. Op de metaalprijzen pagina is bijvoorbeeld te zien wat de staat van het recyclemateriaal voor invloed heeft op de prijs die u ontvang per kilogram. Met ICT recycling in Rotterdam wordt ervoor gezorgd dat de bestanden die op uw harde schijf of server stonden voorgoed verwijderd worden. Door het recyclen hoeft u dus niet bang te zijn dat uw bestanden in de verkeerde handen belanden. Daarnaast helpt u het milieu een handje door de apparaten niet bij het restafval te gooien. U slaat dus twee vliegen in één klap.

Ook uw metaal of elektronica inleveren ter recycling?

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen en elektronica bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw ICT of elektronica bij onze metaalhandel in Rotterdam komen inleveren ter recycling? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

ICT recycling

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen