IJzer draaisel

IJzer draaisel

Goed voor de portemonnee én het milieu

IJzer draaisel mag dan wel aangeduid worden als afvalproduct, het kan nog steeds goed hergebruikt worden. Wij bij WHD Kabel- en Metaalrecycling weten hier alles van! Daarom maken we ons hard om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen met ijzerkrullen in hun bezit deze komen inleveren op onze werf. Uiteraard krijgt u een goede vergoeding voor uw metaalpartij.

Hoe lever ik ijzerkrullen in?

IJzer draaisel ontstaat wanneer ijzer bijvoorbeeld wordt geboord of gefreesd. Het ijzer is als het ware ‘gedraaid’, waardoor het in krulvorm komt. Hoewel het afval is, kan het nog prima hergebruikt worden. Hiervoor brengt u het naar een erkende metaalrecycling. Belangrijk is dat het metaal schoon is en niet is gemengd met andere metalen, zodat de recycling ervan zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Vervolgens nemen wij het metaal van u aan en wegen het op een geijkte weegschaal. Op basis van het gewicht en de prijs per kg zoals vermeld in de London Metal Exchange-koers (LME) geven wij uw vergoeding direct in contanten met u mee.

Kom voor de beste ijzer draaisel prijs naar WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van ijzer draaisel voor en actuele en eerlijke prijs bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw ijzer bij ons komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Knip ijzer inleveren Rotterdam

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen