IJzer spanen

IJzer spanen

Goed voor de portemonnee én het milieu

Uw ijzer spanen zijn geld waard, maar wat zijn dat en wat zijn ze waard? Wij hebben de antwoorden. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling zijn we gepenaliseerd in het recyclen van vele soorten metaal. We hebben inmiddels jaren en jaren ervaring met recyclen. Wij betalen u een marktconforme prijs voor uw spanen. Spanen zijn een soort afval dat ontstaat tijdens het schaven van ijzer. Door ijzer te verspanen krijgt het een kleinere vorm. De materialen die overblijven moet u niet weggooien. Deze zijn geld waard. Zeker bij ons kunt u daar een eerlijk en marktconforme prijs voor uw ijzer spanen

Inleverproces en prijs

Besluit u uw ijzer spanen bij ons in te leveren, dan stellen wij nog wel een aantal eisen. Zo verwachten wij dat u het ijzer zo schoon mogelijk bij ons levert. Moet er nog demontage plaatsvinden, dan gaan we ervan uit dat dit al gebeurd is voordat u ons bezoekt. We betalen u vervolgens een eerlijke en actuele prijs conform met de London Metal Exchange. De London Metal Exchange is internationaal de grootste metaalbeurs. Hier worden op basis van de huidige markt, vraag- en aanbod prijzen bepaald. De prijzen kunnen dus best wel een beetje schommelen, dus kijk op onze site naar de huidige tarieven. Op onze site worden de prijzen namelijk altijd actueel gehouden.

Kom voor de beste ijzer spanen prijs bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van RVS voor en actuele en eerlijke prijs. bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw ijzer spanen bij ons komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Oud ijzer

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen