Knip ijzer inleveren Rotterdam

Knip ijzer inleveren Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Knip ijzer is een veelvoorkomend materiaal, onder andere bij constructie-, las- en bouwbedrijven. Het is dan ook goed mogelijk dat u nog oud knip ijzer in uw werkplaats heeft liggen, wat geen functie meer gaat krijgen binnen uw aankomende en lopende projecten. Kom het knip ijzer uit Rotterdam dan inleveren bij WHD Kabel- en Metaalrecycling! Omdat knip ijzer zulke goede eigenschappen heeft en ook nog eens goed recyclebaar is, zamelen wij het in – uiteraard tegen een vergoeding – om zo het materiaal een tweede leven te geven. Het inleveren is dus zowel fijn voor uw portemonnee als voor het milieu.

Het inleverproces

Als u uw knip ijzer uit Rotterdam wil inleveren, dan vragen we u om ervoor te zorgen dat het materiaal zo schoon mogelijk is en reeds gedemonteerd is. Vervolgens komt u bij ons langs tijdens onze openingstijden. We nemen uw knip ijzer aan en wegen het op onze geijkte weegschaal. Op basis van het gewicht en de prijzen uit de London Metal Exchange-index (LME) bieden we u een vergoeding aan voor het ingeleverde materiaal. Daarna zorgen wij ervoor dat uw metaalpartij daadwerkelijk een nieuw, tweede leven krijgt.

Kom uw knip ijzer uit Rotterdam inleveren bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw knip ijzer uit Rotterdam bij ons komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Knip ijzer inleveren Rotterdam

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen