Knip ijzer prijs Rotterdam

Knip ijzer prijs Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Laat uw knip ijzer niet bij uw zaak of bij u thuis liggen! Dit oude ijzer kunt u namelijk inleveren tegen een goede prijs bij WHD Kabel- en Metaalrecycling. Onze prijzen worden dagelijks bijgewerkt op onze website. Hierdoor weet u precies hoeveel u zult ontvangen voor een kilo knip ijzer. Door uw knip ijzer uit Rotterdam in te leveren tegen een eerlijke prijs, zorgt u goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Al het ijzer dat gerecycled kan worden, hoeft namelijk niet nog een keer nieuw geproduceerd te worden. Normaal gesproken kost het zorgen voor het milieu geld, maar nu ontvangt u juist geld.

Wat wordt er met mijn ijzer gedaan na inlevering

Nadat u uw knip ijzer uit Rotterdam inlevert tegen een eerlijke prijs wordt het verwerkt en naar een fabriek gestuurd. In deze fabriek wordt het metaal zo bewerkt dat het weer voor nieuwe doeleinden gebruikt kan worden. Er zijn al veel verpakkingen die bestaan uit gerecycled staal. Voorbeelden hiervan zijn conserven- en drankblikken, deodoranten, schoonmaakproducten en bidons. Zoals u ziet wordt uw oud ijzer in meer producten gebruikt dan dat u zelf denkt.

Krijg een goede prijs voor uw knip ijzer uit Rotterdam bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw knip ijzer uit Rotterdam bij ons komen inleveren tegen een eerlijke prijs? Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Knip ijzer prijs Rotterdam

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen