Koper handgepeld inleveren Maassluis

Koper handgepeld inleveren Maassluis

Goed voor de portemonnee én het milieu

Koper heeft goede eigenschappen. Zo is het een goede geleider van stroom en warmte, waardoor het veel gebruikt wordt in kabels. Ook kan het goed gerecycled worden. Dit is zelfs meer dan gewenst: koper inwinnen is namelijk erg kostbaar. Heeft u daarom wat kabels liggen waar u toch niets meer mee doet? Strip het kunststof van de kabels en lever het overgebleven koperdraad in bij de metaalhandel. Voor handgepeld koper inleveren in Maassluis bent u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling aan het juiste adres!

Het inleverproces: vergeet uw identiteitsbewijs niet!

Het is wettelijk verplicht voor ons om bij het aannemen van koper een identiteitsbewijs te noteren. Vergeet deze daarom dus niet tijdens het inleveren van uw handgepeld koper in Maassluis en omstreken! Voor de rest spreekt het inleverproces redelijk voor zich. U komt langs op onze werf in ’s-Gravendeel tijdens onze openingstijden. Deze kunt u vinden onder aan deze pagina. Zorg ervoor dat het koperdraad al handgepeld is vóórdat u het bij ons komt inleveren. We wegen uw partij handgepeld koper met een geijkte weegschaal en kijken naar de prijs per kg zoals vermeld in de London Metal Exchange-index (LME). De totaalprijs geven we u direct mee in cash. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het handgepelde koper een tweede leven krijgt.

Kom uw handgepeld koper inleveren in Maassluis bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw handgepeld koper bij ons in Maassluis komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Koper handgepeld inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen