Koper handgepeld prijs Maassluis

Koper handgepeld prijs Maassluis

Goed voor de portemonnee én het milieu

Heeft u kabels in uw schuur of werkplaats liggen waar u toch niets mee doet? U weet het misschien niet, maar die kabels zijn waardevol. Ook voor u! Dat komt omdat de bedrading binnenin vaak van koper is gemaakt. Koper is een kostbaar materiaal dat ook heel goed te recyclen is. Daarom is er tegenwoordig steeds meer vraag naar gerecycled koper. Als u de kunststof omhulsels scheidt van het koperdraad – oftewel handgepeld koper – dan kunt u het inleveren bij de metaalhandel. Vanwege de waarde van het metaal krijgt u er vervolgens een goede vergoeding voor. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling bent u verzekerd van de beste prijs die u in Maassluis kunt ontvangen voor uw handgepeld koper.

Hoe wordt de hoogte van uw vergoeding vastgesteld?

Koper is een goede geleider van zowel warmte als stroom en is daardoor een zeer gewild materiaal. Het heeft immers talloze toepassingen en met de toenemende vraag naar technische apparatuur is het ook niet zo gek dat nieuw, kwalitatief koper steeds zeldzamer wordt. Ook het inwinnen ervan is erg kostbaar. Daarom stappen we steeds meer over op het recyclen van koper, want het is 100% recyclebaar en kan daarna nog een leven lang mee. Komt u het handgepeld koper in Maassluis bij ons inleveren, dan ontvangt u daar een goede prijs voor. Deze is gebaseerd op de markt van vraag en aanbod zoals genoteerd in de London Metal Exchange-indexen (LME). We wegen uw partij handgepeld koper op een geijkte weegschaal en baseren ons vervolgens op de prijs per kg in de LME. Dit geld krijgt u direct van ons mee, maar we zijn wel verplicht om uw identiteitsbewijs te vragen en te noteren. Zo gaan we koperdieven tegen.

Check de prijs die u kunt krijgen voor uw handgepeld koper in Maassluis bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. De prijs die u kunt krijgen voor uw handgepeld koper in Maassluis kunt u checken op onze website. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Koper handgepeld prijs

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen