Koper inkoop Maasdijk

Koper inkoop Maasdijk

Goed voor de portemonnee én het milieu

Koper is wijdverspreid aanwezig in de grond, overal ter wereld. Toch wordt het steeds en steeds kostbaarder. Want het is niet alleen overal aanwezig, het wordt ook (bijna) overal voor gebruikt. Aangezien de aarde geen onuitputtelijke bron is, is het belangrijk om het koper dat we al hebben, optimaal te benutten. Gelukkig is koper goed en vaak ook oneindig te recyclen. Wij bij WHD Kabel- en Metaalrecycling dragen daar graag ons steentje aan bij. U ook? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor koper inkoop in Maasdijk en omstreken! Dat is goed voor uw portemonnee én het milieu.

Vergeet uw identiteitsbewijs niet

Juist omdat koper tegenwoordig zo kostbaar is, is het belangrijk om een oogje te houden op het koper dat op dit moment in omloop is. Daarom vragen wij bij de inkoop van uw koper in Maasdijk om uw identiteitsbewijs. Dit zijn wij verplicht om te doen en te noteren. Zo kunnen we ook bijdrage aan het opsporen van koperdieven, die steeds meer in opkomst zijn door de hoge waarde van het metaal. Wat u bij ons kunt krijgen voor uw koper, kunt u van tevoren alvast checken op onze website. Deze up-to-date metaalprijzen zijn gebaseerd op de London Metal Exchange-indexen (LME). Is de vraag naar koper hoog, dan krijgt u ook meer voor uw partij. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling bent u dus verzekerd van de meest actuele en eerlijkste prijs die u kunt krijgen voor uw koper. Deze krijgt u direct mee van ons. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het koper een tweede leven krijgt.

WHD Kabel- en Metaalrecycling staat voor u klaar voor de koper inkoop in Maasdijk

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor de inkoop van koper in Maasdijk en omstreken. Wilt u daarom uw koper bij ons komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Koper inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen