Koper inleveren Dordrecht

Koper inleveren Dordrecht

Goed voor de portemonnee én het milieu

Koper is een veelgebruikt metaal. Zo wordt het veel gebruikt voor legeringen als messing en brons, maar het is ook onmisbaar in kabels, magnetrons, elektrische circuits, leidingen en decoratieve toepassingen. Koper is kostbaar en daarom is het belangrijk dat er zo veel mogelijk van dit metaal wordt hergebruikt. Heeft u koper liggen waar u toch niets meer mee doet? Kom het koper in Dordrecht dan inleveren bij WHD Kabel- en Metaalrecycling! Dat is goed voor uw portemonnee én het milieu.

Koper inleveren: identiteitsbewijs mee!

Koper inleveren in Dordrecht is gemakkelijk, zolang u de juiste voorbereidingen treft. We zijn namelijk verplicht om uw identiteitsbewijs te controleren en te noteren wanneer u  koper en koperhoudende materialen komt inleveren. Neem deze dus zeker mee! Verder is het niet mogelijk om voor de deur sloop- of demontagewerkzaamheden uit te voeren. Ook ontvangen we het metaal het liefst zo schoon mogelijk, zodat deze sneller en beter gerecycled kan worden. Wanneer u eenmaal bij ons op de werf bent, wegen we uw partij koper op de geijkte weegschaal. De prijs per kg vindt u alvast op de website. Aan de hand van het gewicht en de prijs per kg, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-index (LME), geven we uw vergoeding in contanten. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het koper een tweede leven krijgt.

Kom uw koper inleveren in Dordrecht bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw koper bij ons in Dordrecht komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Koper inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen