Koper prijs Rotterdam

Koper prijs Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Koper is een basis element op de periodieke tafel, zuiver koper wordt gekenmerkt door een rood/gele kleur. Veel voorkomende toepassingen van koper zijn koperdraad, muntgeld, elektromagneten en dakbedekking van gebouwen. Koper is vandaag de dag erg waardevol, dit komt onder andere doordat koper zo een goede geleider is van stroom en warmte. Het winnen van kwalitatief goed koper wordt steeds ingewikkelder, daarnaast is het ook erg slecht voor onze planeet. Dus met oog op het milieu en uw portemonnee is het ontzettend nuttig om uw koper te recyclen. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling compenseren we u met de meest actuele koper prijs in Rotterdam.

Wat ontvang u voor uw koper?

Door de grootte vraag naar koper kunt u rekenen op een goede compenseren voor het inleveren van uw koper. De actuele koper prijs in Rotterdam kunt u vinden op onze website. Deze prijzen veranderen regelmatig, omdat we de beursprijzen van London Metal Exchange toepassen. De London Metal Exchange bestaat inmiddels al 145 jaar en is internationaal de grootste markt van metalen. Door de hoge waarde van koper, en toenemende koperdiefstal zijn wij u wel verplicht te vragen naar uw naam, adres, woonplaats en ID-nummer. Dus voor de beste koper prijs in Rotterdam, ben u hier bij WHD Kabel- en Metaalrecycling op de juiste plek.

Check de koper prijs in Rotterdam bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. De koper prijs in Rotterdam kunt u checken op onze website. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Koper inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen