Koper verkopen Rotterdam

Koper verkopen Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Koper, bekent als goede geleider van stroom en warmte, is tegenwoordig erg waardevol. Zuiver koper is te herkennen aan de rood/gele kleur. Koper is een basiselement op de periodieke tafel met het symbool Cu en atoomnummer 29. Koper wordt al meer dan tienduizend jaar door mensen gebruikt. Opgravingen in het hedendaagse Irak tonen aan dat er al rond 8700 voor Christus koper werd gebruikt. Moderne toepassingen van koper zijn koperdraad, muntgeld, magnetrons en waterleidingen. Door deze vele toepassingen is er veel vraag naar koper. Helaas heeft de planeet geen oneindige put aan koper en is het winnen hiervan erg schadelijk voor het milieu. Daarom hebben we allemaal baat bij het verkopen van koper om gerecycled te worden. Want wij kunnen het recyclen om planeet te sparen en u krijgt daarvoor een mooie prijs.

Wat krijgt u voor uw koper

De actuele prijzen van koper zijn te vinden op onze website en worden regelmatig geüpdate om de markt te reflecteren. De prijs kan dus veranderen op basis van de vraag- en aanbod naar koper. Bij de LME worden deze prijzen bepaald. LME is de afkorting van de London Metal Exchange. Dit is internationaal de grootste beurs voor metaalprijzen. Bij het verkopen van koper in Rotterdam verzoeken we wel dat u bij ons uw naam, adres, woonplaats en ID-nummer doorgeeft. Dit in verband met de hoge waarde en prijs van koper en de groeiende koperdiefstal. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling zorgen wij dus dat u de meest actuele en eerlijke prijs krijgt voor uw koper.

Koper verkopen in Rotterdam bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het verkopen van koper in Rotterdam bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. De koper prijs in Rotterdam kunt u checken op onze website. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Koper inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen