Koperprijs Vlaardingen

Koperprijs Vlaardingen

Goed voor de portemonnee én het milieu

Koper is tegenwoordig erg waardevol. Het is een goede geleider van stroom en warmte en dat is in onze samenleving erg belangrijk. Echter is het winnen van kwalitatief koper niet alleen steeds lastiger, maar ook slecht voor het milieu. Maar waar de aarde een uitputtelijke bron van koper is, kan dit metaal zo goed gerecycled worden, dat het daarna nog jaren mee gaat. Zo kan hetzelfde stuk koper steeds opnieuw gebruikt worden, zonder dat het afdoet aan de kwaliteit ervan. Heeft u dus nog wat koper liggen waar u niets meer mee doet? Lever het dan in bij WHD Kabel- en Metaalrecycling en ontvang de meest actuele koperprijs in Vlaardingen en omstreken.

De waarde van uw koper

Juist omdat koper zo veel waard is en er zo veel vraag naar is, kunt u bij het inleveren ervan in Vlaardingen  een aantrekkelijke koperprijs verwachten. Op onze website kunt u de meest actuele metaalprijzen per kg vinden, gebaseerd op de markt van vraag en aanbod zoals genoteerd in de London Metal Exchange-indexen (LME). We wegen uw partij koper op een geijkte weegschaal en geven de totaalprijs direct cash met u mee. Belangrijk is wel dat u uw identiteitsbewijs meeneemt. Wegens de waarde van koper zijn er steeds meer koperdieven actief; daarom moeten wij uw identiteitsbewijs noteren bij het inleveren van koper. Zo zorgen we ervoor dat koper bij ons in handen valt, waar we ervoor kunnen zorgen dat het een tweede leven krijgt, en niet bij een koperdief.

Check de koperprijs in Vlaardingen bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. De koperprijs in Vlaardingen kunt u checken op onze website. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Koperprijs

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen