Lood inleveren Schiedam

Lood inleveren Schiedam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Lood komt al eeuwenlang en overal ter wereld voor. Het wordt dan ook voor vele toepassingen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan oplaadbare loodaccu’s, onderzeekabels en voor het uitbalanceren van autowielen. Het materiaal staat echter ook bekend vanwege zijn schadelijke effecten op het milieu en de gezondheidsrisico’s. Het is daarom belangrijk om, zeker als u kinderen heeft, uw lood weg te brengen naar een veilige opslagplaats. Kom daarom uw lood in Schiedam inleveren bij WHD Kabel- en Metaalrecycling. Omdat de bouwindustrie gebruik mag maken van gerecycled lood, is hier veel vraag naar. Dankzij uw partij lood kunnen wij hierin blijven voorzien.

Hoe levert u uw lood in?

Wij nemen uw partij lood graag van u in ontvangst, zodat we ervoor kunnen zorgen dat het lood bij de juiste partner terechtkomt om het een tweede leven te geven. Voordat dat het geval is, vindt er uiteraard een transactie plaats. U komt naar onze werf met uw partij (schoon) lood. Wij leggen deze partij op de geijkte weegschaal. Vervolgens raadplegen we de metaalprijzen van de London Metal Exchange-index – die u ook op onze website kunt zien – om tot een vergoeding te komen. Deze vergoeding ontvangt u direct van ons in contanten. Makkelijker dan dit wordt het niet! Kom uw lood in Schiedam daarom inleveren bij WHD Kabel- en Metaalrecycling.

Kom uw lood inleveren in Schiedam bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw lood bij ons in Schiedam komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Lood inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen