Lood prijs Rotterdam

Lood prijs Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Lood wordt vandaag de dag voor veel toepassingen nog gebruikt. Doordat het veel voorkomt, blijft er ook veel over van dit materiaal. Een te hoge blootstelling aan lood kan negatieve gezondheidseffecten hebben. Daarom is het verstandig om het lood dat u over heeft, in te leveren bij WHD Kabel- en Materiaalrecycling. U ontvangt bij ons altijd de meest recente prijs voor uw lood uit Rotterdam. Deze prijs wordt dagelijks bijgewerkt op onze website waardoor u altijd precies kunt zien wat u zult ontvangen voor het ingeleverde lood.

Toepassingen van lood

Lood is zacht, buigzaam, kneedbaar een heeft een relatief lage prijs in Rotterdam. Door het hoge gewicht en gemakkelijke verwerking wordt lood nog veel gebruikt bij het maken van verschillende producten. Zo wordt lood veel gebruikt in batterijen, denk bijvoorbeeld ook aan glas-in-loodramen en lood wordt gebruikt in woningen en gebouwen om kieren te dichten. Tijdens het vissen wordt lood ook gebruikt om gewicht aan de lijn toe te voegen.

Krijg een goede prijs voor uw lood uit Rotterdam bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw lood uit Rotterdam bij ons komen inleveren tegen een eerlijke prijs? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Lood prijs Rotterdam

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen