Messing draaisel

Messing draaisel

Goed voor de portemonnee én het milieu

Messing is een legering van koper en zink en wordt door zijn gele kleur ook wel ‘geelkoper’ genoemd. Het is een hard soort metaal en komt daarom van pas voor allerlei toepassingen. De vraag naar messing is dan ook hoog, het aanbod wordt echter steeds minder. Recycling wordt dus steeds belangrijker en alle kleine beetjes helpen. Letterlijk, want ook uw messing draaisel kan ingeleverd en gerecycled worden. Hiervoor bent u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling aan het juiste adres!

Hoe lever ik messingkrullen in?

Messing draaisel komt vrij wanneer u boort of freest en neemt een gedraaide vorm aan – vandaar de naam. De hoeveelheden zijn vaak klein, maar alsnog goed recyclebaar. U kunt uw partij messing schoon en zonder inmenging van andere metalen bij ons inleveren. Op basis van het gewicht en de prijs zoals beschreven in de London Metal Exchange-koersen (LME) bieden wij u direct een vergoeding in contanten aan. Vergeet uw ID-bewijs niet mee te nemen!

Kom voor de beste messing draaisel prijs naar WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van messing draaisel voor en actuele en eerlijke prijs bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw messing bij ons komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Messing inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen