Messing inleveren ’s-Gravenzande

Messing inleveren ’s-Gravenzande

Goed voor de portemonnee én het milieu

Messing wordt, vanwege de kenmerkende kleur en de bestandsdelen, ook wel geelkoper genoemd. Het is een legering van koper en zink, waardoor het voor bepaalde toepassingen een interessanter materiaal is dan puur koper. Het is namelijk een stuk goedkoper vanwege het zink dat erin zit, maar is ontzettend sterk en hard. Ook is het goed recyclebaar, wat ertoe leidt dat veel van het messing dat we vandaag de dag tegenkomen, al eens is hergebruikt. Hier dragen wij graag ons steentje aan bij! Heeft u daarom nog messing liggen waar u niets mee doet? Kom dan uw messing in ’s-Gravenzande inleveren bij WHD Metaalrecycling!

Het inleveren van messing

Messing, het liefst zo schoon mogelijk en bij voorbaat gedemonteerd indien nodig, nemen wij aan op onze werf. De prijs die u ervoor kunt krijgen, kunt u van tevoren bekijken op onze website. Deze metaalprijzen zijn gebaseerd op de London Metal Exchange-index (LME) en kunnen, naar aanleiding van vraag en aanbod, fluctueren. We wegen uw partij messing en op basis van de messingprijs van die dag bieden wij u een vergoeding aan. Deze krijgt u direct en in contanten mee. Vervolgens gaan wij aan de slag met sorteren en voorbereidend werk voor het recyclen.

Kom uw messing inleveren in ’s-Gravenzande bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw messing bij ons in ’s-Gravenzande komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Messing inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen