Metaal inleveren Honselersdijk

Metaal inleveren Honselersdijk

Goed voor de portemonnee én het milieu

De wereld is druk bezig met verduurzaming. In elke sector en industrie wordt gekeken hoe het productieproces steeds milieuvriendelijker kan. Vaak is de uitkomst dat er meer en meer gerecycled moet worden. Gelukkig lenen veel metaalsoorten zich uitstekend voor dit doel. Om ervoor te zorgen dat uw partij oud metaal zo goed en snel mogelijk een tweede leven kan krijgen, kunt u het het beste inleveren bij een goede metaalhandel. Kom daarom uw metaal in Honselersdijk inleveren bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

Metaal inleveren: hoe werkt dat?

Om het inleveren van metaal in Honselersdijk zo aantrekkelijk mogelijk te maken, hebben we ons best gedaan om het inleverproces zo makkelijk mogelijk te maken. Zo hebben we op onze website een lijstje geplaatst met wat we wel en wat we niet aannemen. Ook kunt u van tevoren de prijs zien die u voor uw partij metaal kunt krijgen. De metaalprijzen zijn up-to-date en worden bijgehouden middels de London Metal Exchange-index (LME) naar aanleiding van de markt van vraag en aanbod. Kunt u het metaal inleveren en bent u tevreden met de vergoeding die u ontvangt? Maak het metaal dan zo schoon mogelijk en kom binnen onze openingstijden langs op onze werf. We wegen uw partij op een geijkte weegschaal en geven uw vergoeding vervolgens direct cash mee. Daarna gaan wij aan de slag om het metaal te recyclen.

Kom uw metaal inleveren in Honselersdijk bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw metaal bij ons in Honselersdijk komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Metaal inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen