Metaal recycling Brielle

Metaal recycling Brielle

Goed voor de portemonnee én het milieu

Hoewel we steeds meer bezig zijn met het verduurzamen van onze maatschappij, neemt de vraag naar goederen en diensten ook steeds meer toe. Voor een deel van deze goederen en diensten, is metaal van kwaliteit nodig. Deze metalen kunnen gevonden worden in mijnen van over de hele wereld. Maar er is wel een probleem: de aarde is een uitputtelijke bron van metaal. De schaarste neemt dus toe. Daarnaast is het metaal van de beste kwaliteit allang gewonnen. De oplossing is simpel: recycling! Om ervoor te zorgen dat uw metaal een tweede leven kan krijgen, levert u het in bij de metaalhandel. Hiervoor bent u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling aan het juiste adres! Wij zorgen voor de recycling van uw metaal in Brielle en bieden u een vergoeding hiervoor aan. Goed voor uw portemonnee en het milieu, dus.

Het inleverproces

Het inleveren van uw metaal in Brielle voor recycling is gelukkig erg makkelijk. Bekijk eerst op onze website wat we wel en wat we niet aannemen. Ook kunt u van tevoren de prijs zien die u voor uw partij metaal kunt krijgen. De metaalprijzen zijn up-to-date en worden bijgehouden middels de London Metal Exchange-index (LME) naar aanleiding van de markt van vraag en aanbod. Vervolgens komt u langs op onze werf met uw schoongemaakte en, indien nodig, gedemonteerde metaalpartij. Wij wegen uw metaal en geven uw vergoeding direct met u mee. Brengt u koper of koperhoudende metalen mee? Vergeet dan uw identiteitsbewijs niet. Wij zijn verplicht deze te noteren, om zo koperdiefstal tegen te gaan.

Ook uw metaal in Brielle inleveren ter recycling?

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw metaal bij onze metaalhandel in Brielle komen inleveren ter recycling? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Metaal recycling

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen