Metaalafval Rotterdam

Metaalafval Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Onze samenleving is ontzettend afhankelijk van metaal, deze afhankelijkheid zal alleen maar toenemen. Metaal wordt namelijk voor vele doelen ingezet, bijvoorbeeld bij constructies, machines, vervoersmiddelen of verpakkingsmaterialen. Omdat Metaal een grondstof is die beperkt gewonnen kan worden is het ontzettend belangrijk om metaalafval te recyclen. Als u uw metaalafval recyclet in Rotterdam draagt u bij aan een schonere en duurzamere wereld en ontvangt u daarnaast ook nog eens een leuk prijsje. Bent u in bezit van metaalafval? Neem dan contact op met WHD Kabel- en Metaalrecycling. Bij ons zal u altijd verzekerd zijn van een actuele en eerlijke prijs voor uw metaalafval.

Wat krijgt u voor uw metaalafval in Rotterdam?

Metaalprijzen in Rotterdam worden bepaald aan de andere kant van de Noordzee. Namelijk door de metaalbeurs in Londen. Deze beurs onder de naam London Metal Exchange Index (LME), is de grootste beurs voor metalen van de wereld. Op basis van de vraag- en aanbod op de huidige markt worden daar de prijzen van metaal bepaald. De prijzen kunnen op basis van die beurs per dag verschillen. Deze prijzen hanteren wij ook bij WHD Kabel- en Metaalrecycling. Wij betalen i voor uw metaalafval in Rotterdam op basis van de tarieven op de beurs en het gewicht van het metaal. U bent bij WHD Kabel- en Metaalrecycling gegarandeerd van de meest eerlijke en actuele prijzen bij het inleveren van uw metaal.

Metaalafval inleveren in Rotterdam doet u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metaalafval bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. De metaalprijzen die u kunt ontvangen kunt u checken op onze website. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Metaalafval

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen