Metaalhandel Maassluis

Metaalhandel Maassluis

Goed voor de portemonnee én het milieu

Heeft u nog een partij metaal liggen waar u verder niets mee doet? En bent u dit ook niet van plan? Dan loont het om uw metaal in Maassluis in te leveren bij de metaalhandel. Zo zorgt u ervoor dat uw metaal een tweede leven krijgt door middel van vakkundige recycling, maar ook uw portemonnee zal u dankbaar zijn. U krijgt namelijk een vergoeding voor uw partij wanneer u deze inlevert. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling bent u aan het juiste adres voor de meest actuele en eerlijke vergoeding. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners zorgen we ervoor dat uw metalen op kwalitatieve wijze gerecycled kunnen worden.

Metaal inleveren: hoe werkt dat?

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het inleveren van metaal, maar ook voor het inleveren van bijvoorbeeld kabels. We hebben voor u op een rijtje gezet met wat we wel en wat we niet aannemen. De metaalprijzen op onze website zijn up-to-date en worden bijgehouden middels de London Metal Exchange-index (LME). Wanneer u uw metaal schoongemaakt en wel komt inleveren, bepalen we de hoogte van uw vergoeding middels de prijs per kg uit de LME en het gewicht van uw partij. Deze vergoeding geven we direct cash aan u mee. Komt u koper inleveren bij onze metaalhandel in de buurt van Maassluis en omstreken? Vergeet uw identiteitsbewijs dan niet mee te nemen. Wij moeten deze noteren om koperdiefstal tegen te gaan.

Kom uw metaal inleveren in Maassluis bij onze metaalhandel!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw metaal bij onze metaalhandel in Maassluis komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Metaalhandel

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen