Metaalprijzen Monster

Metaalprijzen Monster

Goed voor de portemonnee én het milieu

De vraag naar goederen en diensten is nog nooit zo hoog geweest en blijft alsmaar stijgen. Onze maatschappij is steeds meer afhankelijk van een goede infrastructuur, nieuwe technologie en meer en meer spullen. Om dit waar te kunnen maken, is er veel metaal nodig. Metalen komen uit mijnen. Deze natuurlijke bronnen zijn niet onuitputtelijk. Ook is het inwinnen van metalen een kostbaar werk dat schade toe kan brengen aan ons milieu. Daarom wordt het recyclen van metaal steeds belangrijker. Heeft u metaal liggen waar u toch niets meer mee doet? Lever het dan in bij de metaalhandel. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling bent u verzekerd van de meest actuele en eerlijke metaalprijzen in Monster . Zo dragen we samen bij aan een betere leefomgeving én het is ook nog eens een fijne bijkomstigheid voor uw portemonnee.

Hoe komen metaalprijzen tot stand?

Er is veel vraag naar metaal om te recyclen. De metaalprijzen die wij in Monster hanteren, zijn dan ook tot stand gekomen door de markt van vraag en aanbod. Is er veel vraag naar uw metaal en is er minder aanbod, dan stijgt de vergoeding die u ervoor terugkrijgt; is de vraag laag maar meer aanbod, dan daalt de prijs. Dit komt samen in de London Metal Exchange-index (LME). De meest actuele metaalprijzen vindt u op onze website. De prijs per kg en het gewicht van uw partij bepalen vervolgens de hoogte van de vergoeding, die u direct van ons meekrijgt.

Check de actuele metaalprijzen in Monster bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. De metaalprijzen die u kunt ontvangen in Monster kunt u checken op onze website. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Metaalprijzen

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen