Oud aluminium prijs

Oud aluminium prijs

Goed voor de portemonnee én het milieu

De prijs voor oud aluminium kan aardig verschillen bij verschillende bedrijven. Bij WHD Metaal- en Kabelrecycling krijgt u altijd een eerlijke prijs voor uw aluminium. We berekenen onze prijzen op basis van de London Metal Exchange (LME) koersen. Deze prijzen worden dagelijks bijgewerkt op onze website. U bent dus verzekerd van de juiste en meeste eerlijke prijs voor uw aluminium.

Het inleveren van aluminium tegen een goede prijs

De staat van uw aluminium kan veel invloed hebben op de prijs die u ontvangt. Probeer er dus voor te zorgen dat uw aluminium zo schoon mogelijk is. Denk hierbij aan het verwijderen van rubbers of ijzeren aanhechtingen. Door iets meer moeite te doen kunt u dus een flink hogere prijs krijgen voor uw aluminium. Op de metaalprijzen pagina is te zien wat de staat van uw aluminium voor invloed heeft op de prijs die u ontvangt. Het recyclen wordt ook makkelijker door de andere materialen te verwijderen. U helpt het milieu dus ook een handje door het schoonmaken van uw aluminium.

De beste prijs voor oud aluminium vindt u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw aluminium bij ons komen inleveren en de prijs voor aluminium weten? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Aluminium prijs

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen