Oud ijzer De Lier

Oud ijzer De Lier

Goed voor de portemonnee én het milieu

IJzer is al tienduizend jaar lang onmisbaar in onze samenleving. Door de vele toepassingen van dit metaal vinden we het zowel in de gereedschappen van onze verre voorouders als in de nieuwste auto’s en constructies. Het is namelijk een goedkoop en zeer sterk metaal. De kans is dan ook groot dat u wat ijzer heeft liggen in uw werkplaats waar u verder niets mee doet. Zonde, want u kunt het inleveren bij een metaalhandel tegen een vergoeding. Zo is het inleveren van oud ijzer in De Lier niet alleen fijn voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Als u uw oud ijzer bij WHD Kabel- en Metaalrecycling inlevert, zorgen wij er namelijk voor dat het ijzer een tweede leven kan krijgen.

Oud ijzer recycling

Net zoals veel andere metalen, wordt nieuw ijzer gewonnen uit ijzerertsen. Deze mijnen zijn overal ter wereld te vinden. Maar omdat het uit een natuurlijke bron gewonnen wordt, is deze bron niet onuitputtelijk. En dat terwijl we in een wereld leven waarin we steeds meer willen, kopen, consumeren én weggooien. Door het oud ijzer in De Lier te recyclen, gaan we het uitputten van natuurlijke bronnen tegen. En door uw oud ijzer in te leveren, krijgt u ook nog eens een vergoeding. De hoogte van deze vergoeding per metaalsoort per kg vindt u bij de up-to-date metaalprijzen op onze website. Deze prijzen zijn gebaseerd op de London Metal Exchange-index (LME), welke op zijn beurt weer gebaseerd is op de markt van vraag en aanbod. Zo is het laten recyclen van uw oud ijzer niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Kom uw oud ijzer inleveren in De Lier bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw oud ijzer bij ons in De Lier komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Oud ijzer

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen