Oud ijzer handel

Oud ijzer handel

Goed voor de portemonnee én het milieu

Handel in oud ijzer kan een hoop geld voor u opleveren. Door oud ijzer in te leveren bij WHD Kabel- en Metaalrecycling krijgt u een eerlijke prijs voor uw oud ijzer. Deze prijzen zijn gebaseerd op de Londen Metal Exchange (LME) koersen en worden dagelijks bijgewerkt op onze website. Zo krijgt u gegarandeerd een eerlijke prijs voor uw metaal en oud ijzer.

Hoe werkt handel in oud ijzer

Wanneer er ijzer over blijft na de sloop van een gebouw kan dit ijzer ingeleverd worden ter recycling. Voor het inleveren van oud ijzer ontvangt u een bepaald bedrag. Dit bedrag wordt bepaald aan de hand van de staat van het ijzer. Is het ijzer bijvoorbeeld helemaal schoon of zitten er nog andere metalen of materialen aan? Kijk op onze metaalprijzen pagina om te zien wat de huidige prijzen voor oud ijzer zijn en wat de staat van het ijzer voor invloed heeft op de prijs die uitgekeerd wordt. Het ingeleverde ijzer kan door recycling opnieuw gebruikt worden. Door mee te doen met de handel in oud ijzer helpt u het milieu en uw portemonnee dus een beetje.

Oud ijzer handel bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u ons bereiken voor onze oud ijzer handel? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Oud ijzer

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen