Oud ijzer inkoop Rotterdam

Oud ijzer inkoop Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

IJzer wordt al langer gebruikt dan u zou denken. Er zijn namelijk ijzeren speerpunten gevonden die dateren uit het jaar 4000 v.Chr. In de tijd van het Oude Egypte is ijzer dus al ontdekt en sinds die tijd is het gebruik van ijzer niet afgenomen. IJzer was in de oudheid ontzettend waardevol. Het ijzer was namelijk veelal afkomstig van ingeslagen meteorieten. Pas later werd het ijzer een stuk goedkoper toen er ontdekt werd hoe ijzer op grote schaal uit erts gewonnen kon worden. Tegenwoordig is ijzer ook goed betaalbaar. Op de metaalprijzenpagina van WHD Kabel- en Metaalrecycling is de huidige inkoop prijs van oud ijzer uit Rotterdam te zien.

Wat verstaan we allemaal onder oud ijzer?

Oud ijzer wordt vaak gebruikt om metalen te omschrijven, maar welke elementen geven we de naam oud ijzer? Accu’s komen veel voor in auto’s en scooters en worden ook wel eens oud ijzer genoemd. Hetzelfde geld voor autowrakken. Aluminium wordt veel gebruikt in drankblikjes en spuitbussen en kan ook oud ijzer genoemd worden. Koper, messing, lood, zink en RVS zijn allemaal metalen die oud ijzer genoemd kunnen worden. Ook al kunnen deze metalen dezelfde naam krijgen, de inkoop prijs voor dit oud ijzer uit Rotterdam kan per soort erg verschillen.

Oud ijzer inkoop uit Rotterdam bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom de inkoop van uw oud ijzer uit Rotterdam tegen een eerlijke prijs bewerkstelligen? Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Oud ijzer inkoop Rotterdam

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen