Oud ijzer inleveren Schiedam

Oud ijzer inleveren Schiedam

Goed voor de portemonnee én het milieu

IJzer is het meest gebruikte metaal in onze samenleving. Het heeft namelijk een aantal voordelen, waardoor het een aantrekkelijk materiaal is om bijvoorbeeld auto’s en constructies mee te vervaardigen. Het is niet alleen erg sterk – zowel als ijzer als in de vorm van staal – maar ook erg goedkoop. Daarom is het een metaal dat niet meer is weg te denken uit onze maatschappij. Echter is het winnen en bewerken van ijzererts niet het meest milieuvriendelijke proces. Gelukkig is oud ijzer ook goed te recyclen. Heeft u daarom nog wat van dit metaal liggen en doet u er verder niets mee? Kom uw oud ijzer in Schiedam dan inleveren bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

Uw oud ijzer is geld waard

Wanneer u uw oud ijzer in Schiedam komt inleveren, kunt u een paar dingen doen om het ons en uzelf wat makkelijker te maken. Zo kunt u het ijzer zo schoon mogelijk maken, waardoor het ijzer zo goed en snel mogelijk gerecycled kan worden. Ook kunt u alvast checken wat de huidige metaalprijzen zijn. Deze prijzen houden we bij op onze website en zijn gebaseerd op de London Metal Exchange-index (LME). De prijs die u ontvangt, stellen we vast aan de hand van het gewicht van uw partij en de metaalprijs per kg uit de LME. We geven uw vergoeding direct aan u mee en gaan vervolgens aan de slag om het ijzer een tweede leven te geven.

Kom uw oud ijzer inleveren in Schiedam bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw oud ijzer bij ons in Schiedam komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Oud ijzer inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen