Oud ijzer laten ophalen Rotterdam

Oud ijzer laten ophalen Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Heeft u veel oud ijzer bij uw project of sloop over en wilt u hier van af? Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling halen we uw oud ijzer gratis op. Door het laten ophalen van oud ijzer uit Rotterdam heeft u niet de kopzorgen over het vervoeren van het ijzer. Dat wordt allemaal voor u geregeld. U kunt dus met een gerust hart verder met uw sloop of verbouwing zonder dat u omkijken heeft naar het ijzer wat u overhoudt.

Container laten plaatsen voor uw oud ijzer

Naast het ophalen van oud ijzer kunnen we ook vrijblijvend een container bij uw onderneming of woning plaatsen om uw oud ijzer in te dumpen. Wanneer de container vol is, komen we deze weer ophalen. U heeft daarna nog de keuze of u een nieuwe container wilt hebben of dat u geen container meer nodig heeft. Nadat u uw oud ijzer uit Rotterdam heeft laten ophalen door ons wordt het ijzer gebruikt om te recyclen. Hierdoor helpt u mee om het milieu ietsje beter te maken.

Oud ijzer uit Rotterdam laten ophalen door WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw oud ijzer uit Rotterdam laten ophalen? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Oud ijzer laten ophalen Rotterdam

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen