Oud ijzer prijs Rotterdam

Oud ijzer prijs Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Oud ijzer kan men tegenwoordig overal tegenkomen. Van auto’s tot bij u in de keukenla, bijna overal wordt wel een vorm van ijzer gebruikt. Oud ijzer is ook een enorm breed begrip. Zo vallen bijvoorbeeld accu’s en autowrakken ook onder oud ijzer. Wat al deze soorten metaal in overeenkomst hebben, is dat ze ingeleverd kunnen worden tegen een vergoeding. Deze vergoeding is gebaseerd op de, op dat moment geldende, koersen voor oud ijzer. De prijs die u ontvangt voor uw oud ijzer uit Rotterdam kan dus per dag nog verschillen. Op de metaalprijzenpagina van WHD Kabel- en Metaalrecycling worden alle metaalprijzen dagelijks bijgewerkt. Zo kunt u altijd de meest recente metaalprijzen bekijken.

Hoe wordt oud ijzer gerecycled?

Wanneer het oud ijzer ingeleverd wordt bij onze vestiging, wordt het gestript zodat alleen de bruikbare metalen overblijven. De staat van uw metaal heeft dus invloed op de prijs die u ontvangt voor uw oud ijzer uit Rotterdam. Zorg er daarom voor dat u uw oud ijzer zo schoon mogelijk inlevert. Nadat het metaal gestript is, wordt het vervoerd naar een bedrijf wat de overige behandeling van het recyclingproces op zich zal nemen.

Krijg een goede prijs voor uw oud ijzer uit Rotterdam bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw oud ijzer uit Rotterdam bij ons komen inleveren tegen een eerlijke prijs? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Oud ijzer prijs Rotterdam

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen