Oud koper

Oud koper

Goed voor de portemonnee én het milieu

Oud koper is een materiaal dat vele toepassingen kent, vooral doordat het zo goed is voor het geleiden is voor stroom en warmte. Wegens deze vele toepassingen is het erg waardevol. Op de periodieke tafel heeft koper het symbool Cu en het atoomnummer 29. Als het zuiver is kunt u het herkennen aan de rood/gele kleur. Archeologen hebben vastgesteld dat koper al rond 8700 voor Christus werd gebruikt door mensen. Moderne toepassingen zijn koperdraad, muntgeld, magnetrons en waterleidingen. De planeet heeft helaas geen onuitputtelijke bron van grondstoffen. Daarom is het recyclen hiervan erg belangrijk. Dus wilt u een leuk prijsje voor uw oud koper in Rotterdam en daarnaast ook nog een steentje bijdragen aan duurzaamheid, kom dan naar ons!

Inleverproces

De huidige prijzen zijn beschikbaar op onze website en worden regelmatig aangepast aan de markt. Daarom kan de prijs fluctueren, afhankelijk van de vraag en aanbod van materialen. Deze prijzen worden vastgesteld door de LME. LME staat voor London Metal Exchange. Het is ’s werelds grootste beurs voor metaalprijzen. Bij de verkoop van oud koper vragen wij u uw naam, adres, woonplaats en ID-nummer door te geven. Dit hangt samen met de hoge waarde en prijs hiervan en de toenemende diefstal van deze materie. WHD Cable and Metal Recycling zorgt ervoor dat klanten de nieuwste en eerlijke prijzen ontvangen.

Oud koper verkopen bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het verkopen van oud koper bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. De koper prijs in Rotterdam kunt u checken op onze website. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Koper inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen