Oud koperprijs

Oud koperprijs

Goed voor de portemonnee én het milieu

Koper wordt vandaag de dag veelvuldig gebruikt. Door het hoge geleidingsvermogen wordt koper veel gebruikt om elektriciteit en warmte te geleiden. Denk bijvoorbeeld aan het koelingssysteem van uw laptop. Een koperen balk is over de chip van uw laptop geplaatst. Deze chip kan tijdens het gebruik van uw laptop erg warm worden. Daarom is het belangrijk dat deze goed gekoeld wordt. De koperen balk vervoert de warmte naar de ventilatoren die daar het koper weer koel blazen. Op deze manier kan uw laptop de opgebouwde warmte goed kwijt. Ook een oude laptop kunt u dus uit elkaar halen om hiervoor de oud koperprijs te ontvangen.

Het gebruik van koper

Koper is geen metaal wat sinds kort ontdekt is. Door opgravingen is bekend geworden dat koper al gebruikt werd rond 8700 v.Chr. Ook in de tijd van het oude Egypte zijn al vondsten afkomstig die laten zien dat koper gesmolten werd en werd gebruikt om brons te maken. Daarnaast zijn in China voorwerpen gevonden uit het jaar 1200 v.Chr. Doordat koper al zo lang en zo veel gebruikt wordt, blijft er ook veel over in producten die niet meer gebruikt worden. Dit koper kunt u inleveren tegen de oud koperprijs. Op deze manier kunt u toch nog iets verdienen van uw kapotte producten.

Een eerlijke oud koperprijs bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom een eerlijke koperprijs ontvangen voor uw oud koper? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Oud koperprijs

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen