Oud lood prijs Monster

Oud lood prijs Monster

Goed voor de portemonnee én het milieu

Lood was vroeger een veelgebruikt materiaal. Ook tegenwoordig komt het nog voor, maar toch een stuk minder. Dit komt doordat lood schadelijke effecten kan hebben op zowel het milieu als uw gezondheid. Zeker jonge kinderen, zwangere vrouwen en kwetsbaren kunnen ernstig ziek worden door lood. Het is dan ook van groot belang dat oud lood niet rondslingert. Daarom kunt u uw oud lood inleveren bij de metaalhandel. Zo bent u niet alleen van uw lood af, maar kan het ook nog eens gerecycled worden. Uiteraard ontvangt u hier een vergoeding voor van de metaalhandel. Voor de meest actuele oud lood prijs in Monster bent u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling aan het juiste adres.

Waarop wordt de lood prijs gebaseerd?

Net zoals veel goederen (en diensten) wordt de oud lood prijs in Monster bepaald door de markt van vraag en aanbod. Dit komt samen in de London Metal Exchange-indexen (LME). Deze prijzen kunnen per dag verschillen. Check daarom voordat u bij ons langskomt de metaalprijzen op onze website. Aan de hand van de prijs per kg en het gewicht van uw partij komen we uit op een vergoeding. Deze krijgt u direct van ons mee. Zo bent u snel én veilig van uw oud lood af.

Check de oud lood prijs in Monster bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. De oud lood prijs in Monster kunt u checken op onze website. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Oud lood prijs

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen