Oud RVS prijs

Oud RVS prijs

Goed voor de portemonnee én het milieu

RVS is de afkorting van roestvrij staal. RVS is een legering van ijzer, nikkel chroom en koolstof. RVS wordt door veel mensen roestvrij staal genoemd, dit is echter niet helemaal die juiste benaming. De correcte benaming van RVS is namelijk roestvast staal. RVS staat bekent om zijn sterkte en corrosiebestendigheid, hierdoor kent RVS ook diverse toepassingen. Zoals vele functionele toepassingen maar denk ook aan bijvoorbeeld decoratieve doeleinden. Omdat het zo veelvoorkomend is, is er grootte kans dat u ook in bezit bent van RVS. Geldt dit voor u? en gebruikt u het niet meer kom dan met uw RVS naar WHD Kabel- en Metaalrecycling. Wij zorgen dat u voor uw oud RVS de meest actuele prijs ontvangt.

Wat levert uw RVS op en hoe werkt het inleverproces?

De prijs van uw RVS, hangt af van de huidige koers op de Londen Metal Exchange (LME). De prijzen van de LME kunnen per dag verschillen op basis van de huidige markt. Check daarom voor de meest actuele RVS prijzen op onze site. Wij houden daar de prijzen zo actueel mogelijk. Wanneer u RVS bij ons komt inleveren verzoeken wij u om het materiaal zo schoon mogelijk te leveren. Daarnaast is het ook een eis dat voor dat voor u komt eventuele demontage is uitgevoerd. Wij kunnen dit namelijk niet meer aan de deur voor u doen. Dus voor de meest actuele prijs voor oud RVS bent u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling aan het juiste adres.

Kom voor de beste oud RVS prijs bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van oud RVS voor en actuele en eerlijke prijs. bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw oud RVS bij ons komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

RVS inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen