Oude accu inleveren Rotterdam

Oude accu inleveren Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Door uw oude accu in te leveren in Rotterdam, doet u het milieu een groot plezier! De meeste materialen in batterijen zijn namelijk goed te recyclen. Een accu is een kunststof bak gevuld met zwavelzuur met daarin meerdere dunne loodplaatjes die hellemaal in de vloeistof zitten.  Dit zwavelzuur is in principe gevaarlijk. Het is daarom verstandig om oude accu’s niet zelf uit elkaar te gaan halen. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling kunnen we dit op een veilige manier. Uw oude accu inleveren brengt ook wat op, want u krijgt uiteraard een vergoeding voor uw accu.

Wat levert het inleveren van uw oude accu op?

Een oude accu inleveren in Rotterdam kan bij ons per stuk, maar ook voor grotere partijen hebben wij mogelijkheden, zoals bedrijven. Een gemiddelde accu bevat ongeveer 30% lood, 13% zuur, 12% kunststoffen en 45% zogenaamde ‘’elektrode pasta’’. Van de ingeleverde accu’s kunnen weer nieuwe producten gemaakt worden. Voorbeelden hiervan zijn fietsen, brilmonturen, pannen, bestek, leidingen en nog veel meer. De waarde van accu’s wordt bepaald door de vraag en aanbod. Als de vraag groot is, gaat de prijs meestal omhoog en omgerekend. Deze vergoeding ontvangt u direct van ons in contanten.

Lever uw oude accu in Rotterdam in bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van een oude accu in Rotterdam bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. De koperprijs kunt u checken op onze website. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Oude accu inleveren Rotterdam

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen